Pas jouw e-mailvoorkeuren zelf aan

Kies zelf welke e-mail je wilt ontvangen

Matthieu de Fréminville avatar
Geschreven door Matthieu de Fréminville
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Ontvang alleen de informatie die voor jou relevant is

• Selecteer de e-mails die je wilt ontvangen uit 6 verschillende categorieën

• Wijzig op elk moment je voorkeuren voor e-mailabonnementen

Wat zijn e-mailvoorkeuren?

Voorheen kon je zelf beslissen om alle e-mails van October te ontvangen of om je voor al deze e-mails uit te schrijven. Er was geen middenweg. Als je ervoor had gekozen om je uit te schrijven voor onze e-mails, kon je veel belangrijke informatie missen en had je geen mogelijkheid om ervoor te kiezen alleen de voor jou relevante informatie te ontvangen.

Van nu af aan kun je jouw voorkeuren voor e-mails aanpassen en bepalen welke informatie je wilt ontvangen door te kiezen uit de 6 e-mailcategorieën die hieronder worden gepresenteerd.

Welke e-mailcategorieën hebben we?

Dit zijn de 6 beschikbare categorieën:

• Project lancering en reminders: e-mails die je herinneren aan de beschikbare en komende projecten. Als je de October mobiele app hebt, ontvang je nog steeds live meldingen,

• Best practices: tips, aanbevelingen en enquêtes om te starten op October en jouw ervaring onderweg te verbeteren,

• Stemmen: stemmen over de herschikking van je leningen,

• Nieuwsbrief: het laatste nieuws en updates, om de vrijdag.

• Aankondigingen: product- en bedrijfsaankondigingen,

• Juridisch en compliance: mededelingen over juridische aspecten van je account (verificatie, belastingcertificaten, enz.).

Let erop dat je de mogelijkheid hebt om je uit te schrijven voor alle categorieën, maar je zult dan bepaalde informatie missen die wellicht wel interessant voor jou is.

Waar kun je jouw e-mailvoorkeuren wijzigen?

Je kunt jouw e-mailvoorkeuren in elke e-mail van October aanpassen en wijzigen wanneer je wilt.

Hoe kan ik deze wijzigingen aanbrengen?

• Selecteer een van je e-mails van October

• Ga naar de onderkant van de e-mail en klik op de knop "Unsubscribe from this list"

• Bekijk de lijst met alle e-mailcategorieën

• Kies welke e-mails je wilt blijven ontvangen en welke niet en sla dit op

• Wijzig de voorkeuren op elk gewenst moment door het proces te herhalen