Om veiligheidsredenen is voor het wijzigen van sommige persoonlijke gegevens een verificatie door het October team vereist. Zie hieronder wat u moet doen om uw gegevens aan te passen:

• Een adreswijziging kunt u gewoon aan ons doorgeven via de chat of mailen naar [email protected],
  • Om uw telefoonnummer of e-mail te wijzigen, stuur ons uw nieuwe contactgegevens, samen met uw geboortedatum en -plaats, op [email protected] of via de chat,
  • Om uw geregistreerde bankrekening te wijzigen, stuur ons een document met daarop uw nieuwe IBAN, het logo van de bank en uw naam op [email protected] of via de chat.

Wachtwoord wijzigen

Er zijn 2 manieren om uw wachtwoord te wijzigen:

1. Log in op uw October-Account met uw huidige wachtwoord en ga naar het tabblad "Beveiliging" binnen "Bewerk uw account",
  2. Op de inlogpagina kunt u op "Wachtwoord vergeten" klikken om uw wachtwoord te resetten.
Heeft u het antwoord gevonden?