Persoonlijke gegevens aanpassen

Postadres, IBAN, e-mail, wachtwoord, telefoonnummer

Matthieu de Fréminville avatar
Geschreven door Matthieu de Fréminville
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zelf je persoonlijke gegevens wijzigen

Wij geven je nu de mogelijkheid om je e-mailadres, telefoonnummer en adres zelf te wijzigen.

Om je persoonlijke gegevens te wijzigen dien je in te loggen op je October account. Als je de webversie van het platform gebruikt, klik je op je initialen in de rechterbovenhoek om naar het tabblad "Wijzig je gegevens" te gaan. Bij de mobiele app klik je op de instelling knop, het laatste pictogram aan de onderkant van het welkomstscherm in de app. Bekijk de screenshots hieronder om een indruk te krijgen:

Je IBAN of fiscale woonplaats wijzigen

Om veiligheidsredenen zal het October-team rechtstreeks betrokken zijn en je ondersteunen bij wijzigingen van je IBAN of fiscale woonplaats:

• Voor een wijziging van IBAN 🏦, stuur een bankafschrift met je naam en je nieuwe IBAN naar [email protected] samen met je geboortedatum en geboorteplaats (beveiligingsmaatregel). Als je een online bank gebruikt (N26, Revolut, etc...), vergeet dan niet om een bewijs van verblijf op je naam toe te voegen. Dit kan een factuur van een nutsbedrijf, een huurontvangstbewijs of een verzekeringsdocument zijn.

• Om je fiscale woonplaats🏡 bij te werken, stuur een belastingafschrift (inkomen, gemeente of eigendom) op je naam naar [email protected]

Je e-mailadres wijzigen 📧

Je kunt klikken op het e-mailadres veld en je nieuwe e-mailadres invoeren. Zorg ervoor dat je jouw nieuwe e-mailadres in het juiste format invoert.

Voor je veiligheid hebben we een multifactor-authenticatie ingesteld om de wijziging te bevestigen (6-cijferige code verzonden per sms of biometrische verificatie, zoals TouchID of FaceID). Deze stap is bedoeld om ervoor te zorgen dat alleen jij de wijziging kunt doorvoeren.

Na de aanvraag van de e-mailwijziging wordt een activeringslink naar jouw nieuwe e-mailadres gestuurd om de wijziging te bevestigen en wordt ook een e-mail ter bevestiging van de wijziging naar jouw vorige inbox gestuurd. Als je zo'n e-mail ontvangt, maar je hebt de wijziging niet doorgevoerd? Neem dan contact met ons op, zodat wij passende acties kunnen ondernemen.

Je telefoonnummer wijzigen📱

Klik op het telefoonnummer veld en voer je nieuwe telefoonnummer in.

Voor jouw veiligheid hebben wij een multifactor-authenticatie ingesteld om de wijziging te bevestigen (6-cijferige code verzonden per e-mail of biometrische verificatie en veiligheidsvraag). Deze stap is bedoeld om ervoor te zorgen dat alleen jij de wijziging kunt doorvoeren.

Om het nieuwe telefoonnummer te verifiëren, wordt een 6-cijferige code naar je nieuwe nummer gestuurd. Als je de code correct hebt ingevoerd, wordt je telefoonnummer gewijzigd en ontvang je een bevestigingsmail. Als je zo'n e-mail ontvangt, maar je hebt de wijziging niet doorgevoerd? Neem dan contact met ons op, zodat wij passende acties kunnen ondernemen.

Je postadres wijzigen 🏡

Klik op het veld postadres en voer je nieuwe postadres in:

• Als je jouw adres niet in de keuzelijst vindt, klik dan op "Kan mijn adres niet vinden" om je volledige adres handmatig in te voeren.

• Als jouw land van fiscale residentie ook wijzigt, dien je contact op te nemen met [email protected].

Klik vervolgens op de knop doorgaan om door te gaan naar het verificatieproces voor de wijziging.

Je kunt ook contact met ons opnemen via de chat door op het blauwe bolletje rechtsonder te klikken.

Wachtwoord wijzigen

Er zijn 2 manieren om je wachtwoord te wijzigen:

1. Log in op je October-Account met je huidige wachtwoord en ga naar het tabblad "Beveiliging" binnen "Bewerk je account",

2. Op de inlogpagina kun je op "Wachtwoord vergeten" klikken om jouw wachtwoord te resetten.