Wijzigen van persoonlijke gegevens

Om veiligheidsredenen is voor het wijzigen van persoonlijke informatie een verificatie door het October team vereist.  Zie hieronder de vereisten:

• Voor een adreswijziging 🏡moet een bewijs van verblijf van minder dan 3 maanden oud worden verstuurd naar [email protected],
  • Voor een e-mailadres 📧wijziging dient u het nieuwe e-mailadres te sturen naar  [email protected] samen met uw geboortedatum en geboorteplaats (veiligheidsmaatregel),
  • Voor een wijziging van uw telefoonnummer📱, gelieve het nieuwe telefoonnummer sturen naar  [email protected] samen met uw geboortedatum en geboorteplaats (veiligheidsmaatregel),
  • Voor een wijziging van IBAN 🏦kunt u een document met uw volledige bankgegevens (met uw nieuwe IBAN) naar  [email protected] sturen, samen met uw geboortedatum en geboorteplaats (veiligheidsmaatregel).

U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat op de website (beschikbaar op deze pagina rechtsonder) om uw persoonlijke gegevens te wijzigen.

Wachtwoord wijzigen

Er zijn 2 manieren om uw wachtwoord te wijzigen:

1. Log in op uw October-Account met uw huidige wachtwoord en ga naar het tabblad "Beveiliging" binnen "Bewerk uw account",
  2. Op de inlogpagina kunt u op "Wachtwoord vergeten" klikken om uw wachtwoord te resetten.

Wat gebeurt er met het October-account bij het overlijden van een investeerder?

In geval van overlijden van een investeerder wordt de October-account op dezelfde manier behandeld als elke andere bankrekening. Het behoort toe aan de persoon die erfgenaam is. Als er meerdere begunstigden zijn dan regelen wij jaarlijks de aangiften. Er zijn geen vooruitbetalingen mogelijk van de uitstaande leningen.