Op October kan het vrij snel gaan; met een paar klikken kunt u tussen de €20 en €2.000 uitlenen aan een project. Maar wat als u een fout heeft gemaakt? Wat als u €100 wilt uitlenen, maar per ongeluk €1000 uitleent? Het antwoord is simpel: u kunt uw lening annuleren.

De mogelijkheid om uw lening te annuleren wordt direct na het aanvaarden van de leningovereenkomst, op de projectpagina, aangeboden via een knop. Op dit moment is deze functie alleen beschikbaar via de website, nog niet via de mobiele app.

Daarnaast krijgt u na de transactie een bevestiging van de lening via e-mail. In deze e-mail staan de volgende instructies hoe u de lening kunt annuleren: om een lening te annuleren gaat u naar de Transactiepagina van uw Portfolio en drukt u op de knop"leningaanbod annuleren" bij de lening die u wilt annuleren.

Als het project volledig is gefinancierd, moet u om een lening te annuleren een e-mail sturen naar [email protected] Hierin schrijft u het verzoek, in combinatie met de details van de lening die u wilt annuleren. U beschikt over een periode van 24 uur waarin u uw lening kunt annuleren. Deze periode  gaat in op het moment dat u de leningsovereenkomst accepteert.

Na het opzeggen van een lening is het mogelijk om opnieuw te lenen aan hetzelfde project (indien het project nog beschikbaar is), voor hetzelfde of een ander bedrag.