Hoe wordt ik terugbetaald?

Maandelijks worden de aflossingen samen met de rente rechtstreeks op uw October-account gestort. U kunt ze dan opnieuw lenen aan andere projecten, of het geld zonder kosten opnemen. Hoe de terugbetalingen berekend worden, leest u hier

Wanneer krijg ik de eerste terugbetaling?

Elk project dat voor de 20e van de maand wordt afgesloten, wordt maandelijks betaald vanaf de volgende maand. Als u bijvoorbeeld aan een project leent en de lening wordt afgesloten op 15 mei, krijgt u de eerste terugbetaling in juni.
Voor projecten die na de 20e van de maand worden afgesloten, wordt een vertraging van een maand in acht genomen. Als u bijvoorbeeld aan een project leent en de lening wordt afgesloten op 25 maart, krijgt u de eerste terugbetaling in mei.

Wanneer worden de terugbetalingen op mijn October-account gestort?

Maandelijkse terugbetalingen worden betaald tussen de 15de en de 20ste van elke maand. 

Op de 5e van elke maand debiteren wij de maandelijkse terugbetaling van de bankrekening van de onderneming via onze partner SlimPay, volgens de SEPA-norm. Volgens deze norm kunnen debits worden geweigerd wegens gebrek aan middelen op de rekening van de onderneming tot 5 werkdagen na de datum van de debit. Er wordt dus een vertraging van 5 werkdagen in rekening genomen om de overschrijving te bevestigen. Hierna wordt het geld op uw October-account gestort. Hieronder ziet u hoe u kunt zien wanneer uw volgende terugbetaling is:

Did this answer your question?